Penkit

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Kaupunki-, puisto- ja katupenkit

Kaupunkikalusteemme ovat pääasiassa penkkejä, roska-astioita ja polkupyörätelineitä. Valmistamme kaupunkipenkkejä - moderneja ja klassisia. Valikoimaamme kuuluvat kadunpenkit, puistonpenkit, puutarhanpenkit sekä penkit rakennusten, ostoskeskusten, toimistokeskusten, julkisten rakennusten ja toimistojen sisätiloihin. Kokeneena pienarkkitehtuurin valmistajana voimme taata houkuttelevat hinnat, esteettisyyden ja ennen kaikkea tuotteidemme korkean laadun.

Metalliset penkit

Tarjoamme ainoastaan metallipenkkejä, joissa on puuosat. Valikoimaamme kuuluu mustasta teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja penkkejä sekä klassisia valurautapenkkejä. Metallipenkit ovat erittäin kestäviä ja niiden muotoilu on paljon hienovaraisempaa kuin esimerkiksi betonipenkkien.

Valmistaja metallipenkit penkit penkit penkit

Penkkien ja katukalusteiden valmistaja tarjoaa erilaisia malleja kaupunkipenkkeihin. Yksittäisten tuotteiden sivuilta löydät kattavat tiedot kyseisestä penkistä: hinnat, mitat, tekniset piirustukset. ZANO on kaikkien tarjottujen kaupunkikalusteiden yksinomainen suunnittelija ja valmistaja.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset