Tiedotustaulut

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Tiedotus- ja ilmoitustaulut

Modernin ja toimivan pienen kaupunkiarkkitehtuurin valmistajana tarjoamme erilaisia tieto- ja ilmoitustaulujen malleja. Valikoimastamme löydät pieniä kadunnimikylttejä, kaikenlaisia ilmoitustauluja (matkailuneuvontataulut, bussipysäkkikyltit jne.) sekä suurikokoisia karttoja ja tilasuunnitelmia, julistetauluja ja ilmoitustauluja. Ilmoitustaulujemme esteettisyyden, mukavuuden ja toiminnallisuuden lisäämiseksi tarjoamme myös lasivitriinillä varustettuja ulkokäyttöön tarkoitettuja ilmoitustauluja.

Metalliset ilmoitustaulut

Zanonteräksiset ilmoitustaulut takaavat laadun, kestävyyden ja pitkäaikaisen käytettävyyden. Teräsputkista ja valuraudasta valmistetut ilmoitustaulut eivät ole vain käytännöllinen lisä vaan myös modernin tilan todellinen koriste. Klassiseen tyyliin säilytetyt ZANO-metallikyltit sopivat täydellisesti minkä tahansa kaupunkiarkkitehtuurin luonteeseen. Koska kaupunkihuonekalut ja metallityöt ovat pääasiallisia kiinnostuksen kohteitamme, takaamme metallikylttien korkean laadun ja edulliset hinnat.

Ulkona olevat kaupunkikyltit

Valikoimastamme löydät ulkotilojen ilmoitustaulut, katukyltit ja puistokyltit. Ne ovat ehdottoman tärkeitä elementtejä kaikissa kaupunkitiloissa. Useimmiten ilmoitustaulut sijoitetaan suosituille kaupunkialueille, joissa ne toimivat kadunnimitauluina, matkailutiedotustauluina tai kaupunkisuunnitelmatauluina. Suuria ilmoitustauluja taas käytetään kunnallisina ilmoitustauluina ja erityisinä julistetauluina. Tässä yhteydessä ne on varustettu erityisillä lasivitriineillä, jotka paitsi suojaavat myös näyttävät niihin sijoitetun sisällön. Ulkona olevilla ilmoitustauluilla voi olla myös tyypillisiä organisatorisia tehtäviä. Esimerkiksi puistokyltteihin voidaan sijoittaa kaikenlaisia sääntöjä ja määräyksiä, karttoja jne. ZANO-ilmoitustaulut ovat siis käytännöllisyyttä, toimivuutta ja esteettisyyttä.....

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset