Tietoa yrityksestä

Markkinoilla vuodesta 1988.

Yrityksen historia ja kehitys

ZANO Smart City -kalusteet

ZANO on toiminut markkinoilla 34 vuotta. Pääkonttori ja täysin varusteltu tuotantohalli sijaitsevat Euroopan unionin alueella: Etelä-Puolassa, Krakovassa. Aluksi yritys keskittyi retrotyyliseen pienarkkitehtuuriin ja varusti muun muassa Krakovan historiallisen pääaukion. Ajan mittaan tarjontaa on täydennetty kaupunkikalusteilla, joissa on otettu huomioon viimeisimmät suunnittelusuuntaukset. Viime vuosina ZANO on siirtynyt uuteen kehitysvaiheeseen kehittämällä uuden "älykkään kaupungin" tuotteiden haaran. - älykkäät kaupunkikalusteet, jotka on varustettu aurinkopaneeleilla, WiFi-yhteydellä, Bluetooth-yhteydellä, USB-porteilla, LED-valaistuksella ja kaiuttimilla.

. Näytä ZANO-tuotteet.

Zano 3D-suunnitteluosasto - "design first" (suunnittelu ensin)

Omalla 3D-suunnitteluosastollaan Zano on suunnitellut ja saattanut tuotantoon yli 500 ainutlaatuista kaupunkikalustemallia. Samanaikaisesti Zano neuvoo suunnittelussa, optimoi meille lähetettyjä pieniä arkkitehtuurisuunnitelmia ja - viime kädessä - valmistaa kaupunkikalusteita ulkoisten suunnitelmien pohjalta. ZANO-huonekalut suunnitellaan "design first" -lähestymistavan mukaisesti: jotta kaupunkitiloista tulisi kauniimpia ja helppokäyttöisempiä käyttäjille, suunnittelu on toimintamme etusijalla - sekä kaupunkihuonekalujen ulkonäkö että toiminta.

Lisää suunnitteluyhteistyöstä: https://www.zano.pl/plus

Kestävät ja jalot materiaalit


Zano käyttää kaupunkikalusteiden valmistuksessa pääasiassa käyttäjien eniten arvostamia materiaaleja: mustaa ja ruostumatonta terästä, havupuuta (paikallisia eurooppalaisia puulajeja) ja lehtipuuta (eksoottisia puulajeja) sekä erittäin kestävää korkeapainelaminaattia (HPL). Tämän materiaalivalinnan ansiosta huonekalut eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne kestävät myös hyvin vaativia ympäristöolosuhteita, joissa niiden on työskenneltävä, kuten korkeita lämpötiloja, kosteutta, painetta ja ilmakehän tekijöitä, kuten sadetta, lunta ja auringon UV-säteilyä.

Lisätietoja materiaaleista löydät täältä: Terästyypit, Puulajit ja värit

Kansainvälinen yhteistyö ja vienti

Vahvan verkkoläsnäolon ja nykyaikaisen lähestymistavan ansiosta Zano on luonut kumppanuuksia lukuisten ammattimaisten liikekumppaneiden kanssa eri puolilla maailmaa. Zano toimittaa nyt katukalusteita - joko kumppaniverkostonsa kautta tai oman myyntiosastonsa avulla - kaikkialle maailmaan, myös Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Intiaan, Lähi-itään ja jopa Japaniin. Koska Zano on läsnä monilla maailmanlaajuisilla markkinoilla, sillä on laaja kokemus optimaalisista materiaaleista, joita voidaan käyttää monenlaisissa ilmasto-olosuhteissa - lämpimistä, kuivista ja voimakkaan auringonvalon paisteista kylmiin, kosteisiin ja vähän auringonvaloa saaviin ilmastovyöhykkeisiin.

Luettelo Zanon kansainvälisistä yhteistyökumppaneista löytyy osoitteesta TÄÄLLÄ

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä