Istuin Scandik 02.146

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Scandik-istuin ruostumatonta terästä ja kirkkaaksi pinnoitettua kuusipuuta.
Kaupungin penkki, kaupungin penkki, kadun penkki, puiston penkki, kiinteä, teräs
Istuimet kadulla - ruostumatonta terästä ja eksoottista puuta
Scandikin istuin
Scandik-istuimet neljänä värivaihtoehtona hiiliteräksen maalaukseen.
Scandik-istuimia on kolmea eri versiota. Selkänojalla ja käsinojilla, selkänojalla ja ilman selkänojaa.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu katuistuin ja puinen istuin
Yksittäinen teräspenkki, jossa on värillinen istuin
Teräskalusteet maalattua puuta

erittely show all hide all

Materiaalit: show hide

 • teräs: hiiliteräs tai ruostumaton
 • Kotimainen havupuu tai eksoottinen puu (iroko, sapeli, meranti, tauari).
 • HPL

Mitat: show hide

 • leveys: 51,5 cm
 • korkeus: 44 cm
 • syvyys: 51,5 cm

vaihtoehdot show all hide all

Istuin: show hide

 • havupuu
 • kovapuu
 • ensiluokkaista eksoottista puuta
 • hiiliteräs
 • ruostumaton teräs
 • korkeapainelaminaatti

Asennusmenetelmät: show hide

 • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandik-linja on suunniteltu siten, että sen elementit - penkit, kukkaruukut, istuimet, roskakorit ja aurinkoasema - voidaan asettaa modulaarisesti vastakkain.


Scandik 02.146 -istuin on tämän sarjan perushuonekalu. Se voidaan yhdistää lähes minkä tahansa muun huonekalun kanssa. Se vastaa ⅓ minkä tahansa Scandik-penkin pituutta. Istuin kehitettiin ensisijaisesti aurinkoasemaa varten penkiksi, joka täydentää istumapöytää. Aseman pöytä on riittävän leveä, jotta voimme sijoittaa 02.146-istuimen sen viereen, ja samaan aikaan pyörätuolin käyttäjä mahtuu sen viereen.


Istuinrakenne on valmistettu teräksestä. Valittavana on ruostumatonta terästä tai hiiliterästä, joka on sinkitty ja maalattu asiakkaan valitsemaan RAL-väriin. Istuimen päällinen on lopulta puuta. Pyynnöstä voimme valmistaa huonekalut mistä tahansa kotimaisesta tai eksoottisesta puusta. Scandik-malliston puu voidaan korvata HPL-laminaatilla tai koko kaluste voidaan valmistaa teräksestä, samoin kuin rakenne.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitellyt Scandik-roskakorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin tyhjentäminen

Säiliöt avautuvat takaa, ja niissä on irrotettavat galvanoidusta teräksestä valmistetut sisäkkeet.

Scandik Baskets Sisäkappaleiden poisto

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä