Puun värit

Käyttämämme puulajit

Eurooppalaista alkuperää oleva havupuu

Valikoimassamme on tällä hetkellä kuusta. Se on pehmeä puu, jolla on kevyt rakenne ja vaalea sävy, jonka asiakkaamme usein valitsevat. Seuraavilla lakkaväreillä voimme antaa puulle oikean luonteen, joka vastaa asiakkaidemme odotuksia. Perusvalikoimaamme kuuluvat seuraavat värit:

Tammi ● Mahonki ● Meranti ● Teak ● Sypressi ● Pähkinä

Asiakkaan määrittelemät värit ovat saatavissa tilauksesta.

  • Valmistaja ei takaa, että kaikki toimitetut puuelementit ovat samanvärisiä (tämä on mahdotonta puumateriaalin luonteen vuoksi).
  • puuelementtien väritys on samankaltainen kuin ehdotettu, mutta ei identtinen lähetetyn näytteen kanssa.

Väri "Tammi

tammi

Alla olevissa kuvissa on havupuuta käyttäviä huonekaluja, joiden väri on "Tammi". Duo-tuolit ja pöytä, jossa on Amicus-tuoleja, on valmistettu hiiliteräksestä, joka on maalattu värillä 9005, kun taas ruukkusarja Simple-penkit ovat 7024 RAL-terästä.

Väri "Mahonki"

mahonki

Alla olevissa kuvissa on havupuusta valmistettu Flash-kääntyvä lepotuoli, jonka väri on "Mahogany".

Väri "Teak"

teak

Alla olevissa kuvissa on Photon-penkki ja Flash-kalusteet, jotka on valmistettu hiiliteräksestä - maalattu ja kuusipuu maalattu värillä "Teak".

Väri "Cypress"

Puun väri CypressCypress

Alla olevissa kuvissa on huonekaluja, joissa on käytetty "Cypress"-värillä maalattua puuta, jota on vastakkain sekä ruostumattoman teräksen että 9005 RAL- ja 5011 RAL -värillä maalatun teräksen kanssa.

Väri "Walnut"

saksanpähkinä

Alla Photon-aurinkopenkki esitellään versiossa, joka on valmistettu hiiliteräksestä, joka on maalattu värillä 9006 RAL, ja jossa on käytetty kotimaista alkuperää olevaa havupuuta, joka on maalattu värillä "Walnut". Viimeisessä kuvassa on Photon-penkki, jossa puu on väriltään "Walnut" ja teräs on maalattu värillä 7021 RAL - tumma grafiitti.

Kaikki värit ovat saatavissa yksilöllisestä pyynnöstä.

Eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu

Robinia acacia

Acacia Robinia, on poikkeuksellisen kestävä ja säänkestävä puu, joten se on ihanteellinen valinta ulkokäyttöön, kuten kaupunkikalusteisiin. Sille on ominaista kaunis vaaleankeltainen tai vihertävän ruskea sävy, joka ajan myötä saa jalon hopeanvärisen sävyn. Se on erittäin vastustuskykyinen tuholaisia ja sieniä vastaan, ja kovuutensa ja lujuutensa ansiosta akaasia takaa kaikkien siitä valmistettujen tuotteiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.

Öljytty akaasia robiniaAkaasia Robinia

Eksoottista alkuperää oleva lehtipuu

Afrikkalaista, eteläamerikkalaista ja aasialaista alkuperää oleva lehtipuu. Sille on ominaista erittäin suuri lujuus sekä omaleimainen ja jalo rakenne, ja se on suojattu kaksinkertaisella öljyämisellä. Saatavilla olevat lajit ovat seuraavat:

Iroko ● Sapeli ● Meranti ● Tauari ● Jatoba.

Iroko

Iroko-puuta, joka tunnetaan myös nimellä afrikkalainen tammi, arvostetaan sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi erityisesti ulkokäyttöön. Ensinnäkin se on erittäin kestävä ja lahonkestävä, joten se sopii erinomaisesti puutarhakalusteisiin ja muihin ulkorakenteisiin. Toiseksi sillä on luonnollinen vastustuskyky tuholaisia, kuten termiittejä, vastaan, mikä lisää entisestään sen kestävyyttä ankarissa ulkoympäristöissä. Kolmanneksi iroko-puulla on kaunis kullanruskea väri, joka voi ajan myötä muuttua houkuttelevaksi hopeanharmaaksi patinaksi.

iroko

Alla näet kuvia, joissa on käytetty iroko-puuta. Kuten kuvista näkyy, värisävyt ovat vaihtelevia, eikä samasta erästä peräisin oleva puu ole väriltään yhtenäistä.

Sapeli

Kova eksoottinen puu, jolla on huomattavasti parempi säänkestävyys. Puu, jonka värisävyt vaihtelevat kultaisesta punaruskeaan.

sapeli

Alla on kuvia, joissa on käytetty Sapeli-puuta. Puulle on ominaista miedot sävyt, joiden värit vaihtelevat kultaisesta punaruskeaan.

Meranti

Kova eksoottinen puu, joka on peräisin Aasiasta. Siitä on monia lajikkeita riippuen sen alkuperäalueesta ja ominaisuuksista. Lajista riippuen mranti on väriltään kermanväristä, jossa on siirtymiä vaaleanpunaiseen ja punaruskeaan. Se on epäsäännöllisen värinen puu.

Meranti eksoottinen puumeranti

Tauari

Tauari on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva eksoottinen puu. Tunnetaan myös nimellä "brasilialainen tammi". Se on vaaleaa puuta, jolla on lämmin väri ja jalo puumuoto. Se on erittäin vankka ja kestävä ja kestää hyvin vaurioita. Sen erityispiirteenä on sen tuoksu, joka muistuttaa pellavan tuoksua ja joka voi viipyä hyvin pitkään.

Tauari eksoottinen puutauari

Alla ovat Flash-tuplapenkit, Domino 13.440.1 -pöydät ja Stilo 02.448 -penkit, jotka on valmistettu kaksinkertaisesta öljytystä Tauari-eksoottisesta puusta.

Jatoba

Jatoba on Afrikasta kotoisin oleva eksoottinen puulaji. Sille on ominaista lämmin, punertava väri ja erottuva puun juonne. Sen etuihin kuuluvat suuri kestävyys ja kovuus. Se on valikoimamme painavin puu. Tätä puulajia käytettäessä on otettava huomioon tuotteen suurempi paino.

Jatoba puuJatoba

Alla oleva penkki on Photon 02.009 aurinkopenkki selkänojalla.

HUOM:

  • Eksoottisen puunainutlaatuisena ominaisuutena on sen lujuus ja yhden puulajin sisällä esiintyvät laajat värisävyt. Kun tilaat eksoottista puuta, sinun on odotettava puuosien runsasta väritystä.
  • puuosien väritys on samankaltainen kuin ehdotettu, mutta ei identtinen lähetetyn näytteen kanssa.
  • huonekalujen väritys voi poiketa näytön kuvassa huonekalujen todellisesta värityksestä.
  • Huomaa, että puu vanhenee luonnollisesti. Ajan myötä väri menettää alkuperäisen värikylläisyytensä.

Korkeapainelaminaatti

Valikoimassamme olevia muovilaminaatteja käytetään puuelementtien korvikkeena. HPL:n käyttö edellyttää rakenteellisia muutoksia kalusteisiin. Niiden etuna on äärimmäinen säänkestävyys. Ne ovat vähemmän alttiita auringonvalolle, tuulelle ja kosteudelle kuin puu.HPL on paloturvallinen materiaali. Oikealla tekniikalla laminaatit säilyttävät alkuperäisen ulkonäkönsä pidempään.

Woodgrain HPL

Duroplastinen painelaminaatti (HPL), joka on EN 438-6 EDF-tyypin mukainen. Laminaatti kestää hyvin vanhenemista kaksinkertaisesti kovetetun akryyli-polyuretaanihartsikerroksen ansiosta. Se on paloturvallinen materiaali.

HPL-puukuvioinen laminaattiHPL

HPL-levyjä käytetään pääasiassa ulkokalusteissa. Alla on laminaatin käyttösovellus autokatos - tupakointihuoneessa, pöydät ja puutarhakalusteet Bus-sarjasta.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset