Puun värit

32 vuoden kokemus.

Alla olevassa mallikirjassa on näytteitä eurooppalaisesta havupuusta, joka on värjätty kullakin värillä.

  • Valmistaja ei takaa, että Valmistaja ei takaa, että kaikki toimitetut puiset elementit ovat samanvärisiä (tämä ei ole mahdollista). mahdotonta materiaalin - puun - luonteen vuoksi).
  • puuosien väritys on samankaltainen kuin ehdotettu, mutta ei ole samankaltainen. samanlainen kuin lähetetty näyte

Kaikki asiakkaan ilmoittamat värit ovat saatavissa yksittäistilauksesta.

Väri "Tammi

tammi

Alla olevissa kuvissa on havupuusta valmistettuja huonekaluja, joiden väri on "Tammi". Duo-tuolit ja pöytä Amicus-tuoleineen on valmistettu hiiliteräksestä, joka on maalattu värillä 9005, kun taas ruukkujen kanssa varustetut Simple-penkit on valmistettu RAL 7024-teräksestä.

Väri "Mahonki"

mahonki

Väri "Teak"

teak

Alla olevissa kuvissa on Photon-penkki ja Flash-linjan kalusteet, jotka on valmistettu hiiliteräksestä - maalattu ja kuusipuu, joka on maalattu värillä "Teak".

Väri "Cypress"

Puun väri Cypresssypressi

Alla olevissa kuvissa on huonekaluja, joissa on käytetty Cypress-värillä maalattua puuta sekä ruostumatonta terästä ja 9005 RAL- ja 5011 RAL -väreillä maalattua terästä.

Väri "Walnut"

saksanpähkinä

Alla Photon-aurinkopenkki esitellään hiiliteräksestä valmistettuna versiona, joka on maalattu RAL 9006 -värillä, ja jossa on käytetty kotimaista havupuuta, joka on maalattu värillä "Walnut". Viimeisessä kuvassa on Photon-penkki, jossa on pähkinänväristä puuta ja 7021 RAL - tumman grafiitin väriseksi maalattua terästä.

Kaikki värit ovat saatavana yksilöllisestä pyynnöstä.

Eksoottinen puu on saatavana lisävarusteena lisämaksusta. Eksoottinen puu on kyllästetty öljyllä eri väreissä. Öljyäminen vaikuttaa puun värisävyyn. Jäljempänä annetaan esimerkkejä puulajeista:

Iroko

Kirkas, kova, afrikkalaista alkuperää oleva eksoottinen puu, väri on epätasainen keltaisesta kullan kautta ruskeaan.

iroko

Alla näet kuvia, joissa on käytetty Iroko-puuta. Kuten toteutumat osoittavat värivalikoima on laaja, eikä saman erän puu ole väriltään yhtenäistä. värit.

Sapeli

Kova eksoottinen puu, jolla on huomattavasti parempi säänkestävyys. Puu, jonka värisävyt vaihtelevat kultaisesta punaruskeaan.

sapeli

Alla on kuvia, joissa on käytetty Sapeli-puuta. Puulle on ominaista pehmeät sävyt värit vaihtelevat kultaisesta punaruskeaan.

Meranti

Kova eksoottinen puu, joka on peräisin Aasiasta. Siitä on monia lajikkeita, jotka riippuvat sen alkuperäalueesta ja ominaisuuksista. Lajista riippuen Mranti on väriltään kermanvärinen, vaaleanpunaisen ja punaruskean sävyinen. Se on epäsäännöllisen väristä puuta.

Meranti eksoottinen puumeranti

Tauari

Tauari on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva eksoottinen puu. Tunnetaan myös nimellä "brasilialainen tammi". Se on vaaleaa puuta, jolla on lämmin väri ja jalo puumateriaali. Se on erittäin vankka ja kestävä ja kestää hyvin vaurioita. Sen erityispiirre on sen tuoksu, joka muistuttaa pellavan tuoksua ja joka voi säilyä hyvin pitkään.

Tauari eksoottinen puutauari

Alla ovat Flash-tuplapenkit, Domino 13.440.1 -pöydät ja Domino 13.440.1 -pöydät. Stilo-penkit 02.448 Tauari kaksinkertainen öljytty eksoottinen puu.

Jatoba

Jatoba on Afrikasta kotoisin oleva eksoottinen puulaji. Sille on ominaista sen lämmin, punertava väri ja ilmeikäs raerakenne. Sen etuihin kuuluvat suuri kestävyys ja kovuus. Se on valikoimamme raskain puu. Tätä lajia käytettäessä on otettava huomioon tuotteen suurempi paino.

Jatoba puuJatoba

Alla oleva penkki on Photon 02.009 aurinkopenkki, jossa on selkänoja.

HUOMAUTUKSET:

  • Eksoottisen puunainutlaatuisena ominaisuutena on sen kestävyys ja laaja värisävyjen kirjo. puulaji. Kun tilaat eksoottista puuta, sinun pitäisi odottaa rikkaita puuosien väritys.
  • puuosien väritys on samankaltainen kuin ehdotettu, mutta ei ole samankaltainen. samanlainen kuin lähetetty näyte
  • huonekalujen väritys voi poiketa näytön kuvassa huonekalujen todellisesta värityksestä.
  • Huomaa, että puu vanhenee luonnostaan. Ajan myötä väri menettää alkuperäisen värikylläisyytensä.

Tarjoamamme muovilaminaatit korvaavat puuelementit. HPL-levyn käyttö edellyttää rakenteellisia muutoksia huonekaluihin. Niiden etuna on äärimmäinen vastustuskyky sääolosuhteet. Ne ovat vähemmän alttiita auringonvalolle, tuulelle ja kosteudelle kuin puu. HPLon paloturvallinen materiaali. Oikean tekniikan avulla laminaatit säilyttävät alkuperäisen ulkonäkönsä pidempään.

HPL-puukuvioinen levy

Duroplastinen painelaminaatti (HPL) EN 438-6 EDF-tyypin mukainen. Laminaatti kestää hyvin vanhenemista, kaksinkertaisesti kovetetun akryyli-polyuretaanihartsikerroksen ansiosta. Se on palamista hidastava materiaali.

HPL-puukuvioinen laminaattiHPL

HPL-levyjä käytetään pääasiassa ulkokalusteissa. Alla on laminaatin käyttö tupakointitilassa, pöydissä ja puutarhakalusteissa Bus-sarjasta.

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä