Teollinen muotoilu

Olemme suunnitelleet vuodesta 1988 lähtien.

BikeOne kaupunkipyörätelineetteräksiset kulunvalvontaportit

Konsepti

Meille menestyksen mittari on idean muuttuminen tuotteeksi. Monivuotisen kokemuksemme alalla ja luovan näkemyksemme uusimmasta teknologisesta kehityksestä ansiosta teemme parhaamme toteuttaaksemme asiakkaidemme vaativimmatkin hankkeet mahdollisimman täydellisesti. Takaamme sinulle täyden ammattitaidon ja laajan valikoiman kattavia palveluja.

Suunnittelu

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman palveluja ja suunnittelutoimintoja:

  • suunnittelu ja 3D-mallinnus (koneiden ja laitteiden osien, komponenttien, kiinteiden kappaleiden ja pintojen sekä niiden kokoonpanojen rakennemallit).
  • 2D:stä 3D:ksi asiakirjojen käsittely (3D-solidien valmistaminen tasomaisista asiakirjoista).
  • 2D- ja 3D-dokumentaation luominen olemassa olevien mallien pohjalta.
  • 2D- ja 3D-asiakirjojen ja piirustusten luominen asiakkaan toimittamien materiaalien pohjalta: luonnokset, paperidokumentit, skannaukset.
  • renderöinti (tuotteen realistisen visualisoinnin luominen 3DMax-järjestelmään).
  • komponenttien liikkeiden animaatio
  • erilaiset asiakirjat. Asiakkaan pyynnöstä voimme tehdä mitä tahansa laajennuksia.
  • käyttö- ja kokoonpano-ohjeiden laatiminen hankkeen jokaisessa vaiheessa.

Tekninen dokumentaatio

Asiakirjojen laatimista koskevat standardimme ovat aina nykyisten standardien mukaisia. Pyynnöstä mukautamme ne myös tiettyyn projektiin ja odotuksiin. Tarjoamme palveluitamme sekä yrityksille että yksittäisille asiakkaille.

Prototyyppien rakentaminen

Luomme suunnitteluprototyyppejä asiakkaan toimittamien asiakirjojen mukaan. Ammattitaitoisen työpajamme, jossa on kokenut ja pätevä henkilökunta, ansiosta pystymme toteuttamaan tilauksia mitä erilaisimpien prototyyppien rakentamiseksi, jotka liittyvät suurelta osin teräsrakentamiseen. Kokeneet työntekijämme valmistavat erikoisosaamisensa ja ammattitaitonsa avulla erilaisia prototyyppejä useilla eri rakennealoilla. Näin saadaan täysin toimivia prototyyppejä, joiden avulla voidaan tarkistaa tietyt suunnittelun oletukset ja poistaa mahdolliset virheet. Työskentely prototyypin kanssa mahdollistaa nopeamman ja täydellisemmän siirtymisen tehokkaampaan sarjatuotantoon.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset