Nojatuoli Scandik 02.646

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu urbaani nojatuoli, puistotuoli
Scandik nojatuoli | Urban furniture
penkit ja kaupunkien istuimet
Urban Furniture - Scandik nojatuoli
Kauniit ja tyylikkäät kaupunkikalusteet
Street nojatuoli selkänojalla
Scandik 02.646 | nojatuoli ruostumatonta terästä ja eksoottista puuta
Teräksinen kaupunkien istuin | ZANO pieni arkkitehtuurin valmistaja
Scandik-huonekalut ja istuinsarja
Nojatuoli ja puistopöytä | Cypress-ruostumattomasta teräksestä ja kuusipuusta valmistetut kalusteet
Teräksestä leikattu logo - Scandik nojatuoli 02.646

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

 • teräs: hiiliteräs tai ruostumaton
 • Kotimainen havupuu tai eksoottinen puu (iroko, sapeli, meranti, tauari).
 • HPL

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

 • leveys: 51,5 cm
 • korkeus: 81 cm
 • syvyys: 51,5 cm
 • istuinkorkeus: 45 cm

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Istuin ja selkänoja: laajenna vieritä alaspäin

 • havupuu
 • eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu
 • kovapuu
 • ensiluokkaista eksoottista puuta
 • hiiliteräs
 • ruostumaton teräs

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

 • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Selkänojallinen Scandik-nojatuoli on yksipaikkainen, joka suositellaan yhdistettäväksi shakkipöytään tai aurinkopisteeseen. Se on moderni urbaani nojatuoli, jossa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin. Se on valmistettu teräksestä ja puusta. Voimme valita ruostumattoman teräksen tai hiilen jauhemaalattuna millä tahansa RAL-värillä. Tarjoamamme puu on joko kotimaista tai eksoottista puuta. Erikoistilauksesta voimme valmistaa huonekalut mistä tahansa ilmoitetusta puulajista. Vaihtoehtoisesti voimme korvata puun HPL-laminaatilla tai teräksellä.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitellyt Scandik-roskakorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin tyhjentäminen

Säiliöt avautuvat takaa, ja niissä on irrotettavat galvanoidusta teräksestä valmistetut sisäkkeet.

Scandik Baskets Sisäkappaleiden poisto

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset