Pyöräilyalue

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Pyöräilyalue

Pyöräilyinfrastruktuuri on nykyään välttämätön osa kaupunkitilaa, kun aktiivisen vapaa-ajan viettoon on palattu. Olemme iloisia siitä, että kaupunkien keskustoihin ja laitamille rakennetaan monia uusia pyöräteitä, jotka kannustavat ja motivoivat ihmisiä rentoutumaan kahdella pyörällä. Odotustenne mukaisesti Zano-yhtiö luo myös pyöräliikenteen palveluun liittyvää infrastruktuuria, erityisesti oheisinfrastruktuurin rakentamista ja asentamista, eli tukia, huoltoasemia, polkupyöräsuojia ja muita laitteita, jotka ovat tarpeen turvallisen ja miellyttävän kulkemisen varmistamiseksi suunnitelluilla polkupyöräteillä.

Polkupyöräilyinfrastruktuurielementtien valmistaja

Zanon tarjoamat pyöräilyinfrastruktuurin osat ovat yhdistelmä toimivuutta, kestävyyttä ja tyylikästä muotoilua. Tuotteiden modernin muotoilun ja estetiikan ansiosta näitä pienarkkitehtuurin elementtejä voidaan käyttää lähes missä tahansa ympäristössä. Kaupunkitilan luonteeseen sopivasti sovitetut polkupyöräkuljetuksen elementit ovat sen etu paitsi käytännöllisesti, myös esteettisesti, ja samalla mahdollistavat polkupyörän turvallisen kulun ja pysäköinnin.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset