Penkki Scandik 02.046

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Mustaksi maalattu teräksinen kaupunkipenkki kuusipuulla
Moderni kaupunkipenkki ruostumattomasta teräksestä
Teräksinen kaupunkipenkki puisella selkänojalla - logo leikattu teräkseen
Tyylikäs moderni kaupunkipenkki
Yrityksen logo leikataan kaupungin penkkirakenteeseen
TIGER Drylac maalatusta teräksestä valmistettu kaupunkipenkki
Puistonpenkit, terästä valmistajalta
Kaupunkien penkit eksoottisesta puusta
Värikkäät puistonpenkit
Scandik | kaupunkikalusteet hiiliterästä ja kotimaista puuta

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Paino: laajenna vieritä alaspäin

 • havupuu: 50 kg
 • eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu: 67 kg

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

 • teräs: hiiliteräs tai ruostumaton
 • Kotimainen havupuu tai eksoottinen puu (iroko, sapeli, meranti, tauari).
 • HPL

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

 • leveys: 154 cm
 • korkeus: 82 cm
 • syvyys: 52 cm
 • istuinkorkeus: 45 cm

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Istuin ja selkänoja: laajenna vieritä alaspäin

 • havupuu
 • eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu
 • kovapuu
 • ensiluokkaista eksoottista puuta

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

 • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandik-penkki on moderni kaupunkipenkki. Tyyli muistuttaa skandinaavista pienarkkitehtuuria. Se on suunniteltu pienimmätkin yksityiskohdat huomioon ottaen. Yksinkertainen, minimalistinen rakenne, joka on viimeistelty kevyillä mutkilla ja viisteillä, sopii varmasti nykyaikaiseen arkkitehtuuriin: puistoihin, kaduille, leikkipuistoihin, kävelykaduille, rantakaduille, ostoskeskuksiin, toimistorakennuksiin tai rautatieasemille.


Penkki on saatavana useiden eri värivaihtoehtojen välillä. Penkkirakenne voidaan valmistaa ruostumattomasta teräksestä tai jauhemaalatusta hiiliteräksestä. RAL-väri paletistamme. Istuimen ja selkänojan viimeistelyssä voimme käyttää seuraavia välineitä. kotimainen puu, eksoottinen puuHPL sekä teräs. Erikoistilauksesta voimme tilata minkä tahansa RAL-värin ja valmistaa penkin ilmoitetusta puulajista. Penkki kiinnitetään maahan tapilla.


Scandik-penkki on osa laajempaa samannimistä kaupunkikalustesarjaa. Viime kädessä se on lisämoduuli Scandikin aurinkoasema 19.046pöydän istuimena.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitellyt Scandik-roskakorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin tyhjentäminen

Säiliöt avautuvat takaa, ja niissä on irrotettavat galvanoidusta teräksestä valmistetut sisäkkeet.

Scandik Baskets Sisäkappaleiden poisto

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset