Pyörätelineet

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.
  • Sopivaa polkupyörätelinettä valittaessa kannattaa muistaa, Sopivaa polkupyörätelinettä valittaessa on syytä muistaa, että suositeltavimmat mallit ovat kaidetelineitä, joita vasten polkupyörä voi olla On syytä muistaa, että suositeltavimmat mallit ovat kaidetelineitä, joita vasten polkupyörä voidaan nojata ja runko kiinnittää.
  • Estetelineet kiinnittävät polkupyörän kumartumatta, likaamatta käsiäsi telineeseen tai ketjuun ja ilman, että polkupyörän varkauden vaara on olemassa, kun pyörä irrotetaan tai ruuvataan irti.

Pyörätelineet

Kestävä liikenne on jatkuva maailmanlaajuinen suuntaus, josta pyöräily on tärkeä osa. Sen vapaa kehittäminen edellyttää kuitenkin kaupunki-infrastruktuurin asianmukaista mukauttamista yksipyöräisten ajoneuvojen ja niiden käyttäjien vaatimuksiin. Siksi on tarpeen ottaa käyttöön polkupyörätelineitä ja pysäköintitiloja kaikkialla kaupungissa. ZANO tarjoaa laajan valikoiman malleja, joista erityisesti kaidetelineet nauttivat suurinta suosiota. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta niihin pääsee helposti käsiksi ja ne tukevat yksipyöräistä, jotta runko voidaan kiinnittää turvallisesti. ZANO-polkupyörätelineitä on saatavana mustasta teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä.

Polkupyörätelineiden valmistaja

Pienten kaupunkirakennusten valmistaja ZANO esittelee laajan valikoiman polkupyörätelineitä. Kaikki mallit valmistetaan käsityönä, jossa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin. ZANO tarjoaa erilaisia metallisia telineitä - ruostumattomasta teräksestä valmistettuja telineitä, mustasta teräksestä valmistettuja telineitä sekä teräksestä ja valuraudasta valmistettuja pyörätelineitä. Näitä malleja on saatavana kahtena tyylillisenä vaihtoehtona - retro- ja moderni linja. Retro-mallisto koostuu historiallisiin tiloihin suunnitelluista tyylitellyistä telineistä, kun taas moderni mallisto koostuu nykyaikaisten julkisten tilojen tarpeisiin suunnitelluista nykyaikaisista polkupyörätelineistä. ZANO on valmistaja, joka on avoin asiakkaidensa kekseliäisyydelle, minkä vuoksi se mahdollistaa jokaisen yksittäisen suunnittelijan projektin toteuttamisen.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset