Virat

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi malleja, jotka vastaavat määritettyjä kriteerejä.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Meidän virat

Pylväät ovat yksinkertaisia katukalusteiden esineitä, joilla on erittäin tärkeä rooli kaupungissa ja joilla on valtava määrä sovelluksia. Siksi niiden nimikkeistö vaihtelee suuresti. Toiminnaltaan pollarit voidaan kuvata aidan- tai sulkupylväiksi, mutta yhtä usein myös aidan- tai sulkupylväiksi tai vielä yleisemmin esto-, suoja- tai suojapylväiksi.

Tieliikenteen virat

Pylväiden ensisijainen tarkoitus on suojella viheralueita, pyöräteitä, jalkakäytäviä ja pysäköintialueita rajaamalla ne toisistaan. Niitä pystytetään jalkakäytävien ja nurmikoiden varsille, pysäköintialueiden ympärille ja riskialttiille alueille, kuten koulujen, jalankulkijoiden risteysten, risteysten jne. ympärille. Tämän vuoksi erotetaan toisistaan jalkakäytävän pylväät, kadunvarsipylväät, pysäköintipylväät ja kaupunki- tai tiepylväät yleensä.

Pysäköintipaikat

Tolppia käytetään usein pysäköintitolppina. Moderni-sarja on nykyaikaisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pylväitä,
, jotka soveltuvat erinomaisesti pysäköintialueiden turvaamiseen ja pysäköinnin estämiseen kielletyille alueille. Klassisiin Retro-sarjan pylväisiin voidaan asentaa enintään 2 paria pidikkeitä, joihin ketjut kiinnitetään. Ne luovat tehokkaita mutta esteettisesti miellyttäviä pysäköintiesteitä klassisella muotoilulla. Valurautaiset pysäköintitolpat ovat täydellinen ratkaisu historiallisille alueille.

Metalliset pylväät

Tällä hetkellä tarjoamme ainoastaan metallisia pylväitä: terästä, valuterästä ja valurautaa. ZANO-metallipollarit takaavat turvallisuuden ja säilyttävät samalla korkean esteettisyyden.

Ketjupylväät

Pylväät voivat olla vapaasti seisovia, mutta ne liitetään usein yhteen aidoiksi tai pysäköintiesteiksi. Ketjupylväät on yhdistetty teräs- tai valurautalenkkien avulla. Toinen vaihtoehto on käyttää lattateräsvanteita. Köysiaitojen pylväät ovat erinomaisia matalia aitoja, joita käytetään usein viherkasvien kiinnittämiseen.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset