Penkki Scandik 02.046.1

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Kaupunkipenkki, jossa on selkänoja ja käsinojat hiiliterästä ja puuta
Urban penkki käsinojilla ja selkänojalla | Urban huonekalut senioreille | Urban huonekalut senioreille
Tukeva penkki, jossa on selkänoja ja käsinojat
Teräspenkki, jossa on puinen selkänoja ja istuin
Moderni ja tyylikäs kaupunkipenkki
Kaupungin penkki puisella istuimella
modernit kaupunkikalusteet ruostumattomasta teräksestä

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Paino: laajenna vieritä alaspäin

 • 60 kg

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

 • leveys: 154,5 cm
 • syvyys: 51,5 cm
 • istuinkorkeus: 44 cm
 • korkeus selkänojan kanssa: 81 cm

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

 • teräs: hiiliteräs tai ruostumaton
 • Kotimainen havupuu tai eksoottinen puu (iroko, sapeli, meranti, tauari).
 • HPL

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Istuin ja selkänoja: laajenna vieritä alaspäin

 • havupuu
 • eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu
 • kovapuu
 • ensiluokkaista eksoottista puuta
 • korkeapainelaminaatti

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

 • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandik-penkki 02.046.1 on moderni kaupunkipenkki, jonka muotoilu muistuttaa skandinaavista pienarkkitehtuuria. Minimalismi, muodon yksinkertaisuus ja yksityiskohtien huomioiminen tekevät penkistä modernin ja miellyttävän näköisen. Se sopii täydellisesti moderniin tilaan. Suosittelemme sitä erityisesti ulkotiloihin, kuten puistoihin, kaduille ja aukioille. Scandik-penkki 02.046.1 on versio, jossa on selkänoja ja käsinojat, mikä voi olla melkoinen parannus senioreille. Saatavana on penkkiversioita pelkällä selkänojalla ja ilman selkänojaa.


Penkin runko on valmistettu teräksestä. Valittavana on ruostumatonta terästä ja hiiliterästä, sinkittyä ja pulverimaalattua RAL-väriä. Penkin, eli istuimen ja selkänojan, pintakäsittely on puuta tai valinnaisesti HPL-laminaattia tai terästä. Puuelementit valmistetaan kotimaisesta tai eksoottisesta puusta.

Koko penkki on pultattu lattiaan tappien avulla.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitellyt Scandik-roskakorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin tyhjentäminen

Säiliöt avautuvat takaa, ja niissä on irrotettavat galvanoidusta teräksestä valmistetut sisäkkeet.

Scandik Baskets Sisäkappaleiden poisto

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset