Aurinkoinen penkki Scandik 02.846

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Scandik 02.846 aurinkopenkki hiiliterästä
Scandik aurinkopenkki ruostumatonta terästä
Scandik aurinkopenkki
Älykäs aurinko penkit usb
Penkki, jossa on aurinkosähköpaneeli, induktiivinen laturi ja usb-laturi
Urbaani aurinkopenkki, jossa on USB- ja induktiivinen laturi
Solar penkki usb
USB-laturi | Scandik urban solar penkki
Induktiivinen puhelimen laturi | Aurinkopenkki
Induktiolaturi mobiililaitteille aurinkopenkissä
Aurinkopenkkien valmistaja
LED-valaistus - Scandik aurinkopenkki
Mitat | Scandik aurinkopenkki 02.846

erittely show all hide all

Paino: show hide

 • 112 kg

Materiaalit: show hide

 • hiiliteräs tai ruostumaton teräs

Perusvarusteet: show hide

 • kaksi USB A -pikalatausporttia
 • ympäristön valaistus

Sähköiset eritelmät: show hide

 • aurinkosähköpaneelin maksimiteho: 100 W
 • akun kapasiteetti: 36 Ah
 • käyttölämpötila: -20°C - 60°C

Mitat: show hide

 • leveys: 154,5 cm
 • korkeus: 45 cm
 • syvyys: 57,5 cm

vaihtoehdot show all hide all

Asennusmenetelmät: show hide

 • ruuvata

Langaton laturi: show hide

 • ei mitään
 • 2 A, 10 W

Akku paketti: show hide

 • geeli 36 Ah
 • litium 40 Ah

Wi-Fi hotspot: show hide

 • ei mitään
 • 2,4 GHz; 3G, 4G (moduuli ei sisällä SIM-korttia)

LED valaistus: show hide

 • 2 x 1m (4,8 W / 1m) - neutral white

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandik-aurinkopenkki on moderni kaupunkikaluste, joka toimii täysin aurinkopaneeleilla. Penkissä on vakiona LED-valaistus ja kaksi USB A -porttia, jotka tukevat pikalataustekniikkaa. Lisäksi se voidaan varustaa induktiivisella laturilla ja Wi-Fi-moduulilla.


Rakenne on valmistettu hiiliteräksestä, joka on sinkitty ja pulverimaalattu (RAL-värit) tai valinnaisesti ruostumattomasta teräksestä. Istuin on valmistettu kestävästä akryylilasista.


Scandik-penkki kuuluu kaupunkikalusteiden sarjaan, johon kuuluvat seuraavat tuotteet aurinkoasema, penkit, paikat, ruukut, jäteastiat, taulukot ja ilmoitustaulut.

Kaupunkien penkit aurinkosähköpaneeleilla

Aseman laitteet

Asema on vakiovarusteena varustettu LED-valaistuksella ja kahdella USB A -portilla, jotka tukevat pikalataustekniikkaa. Lisävarusteena voi olla induktiivinen laturi ja Wi-Fi-moduuli.

Scandikin aurinkopenkkilaitteet

Moduuli AINA PÄÄLLÄ!

Moduuli aina päällä! Penkin varavirtamoduuli. Kun auringonvalo ei riitä, moduuli vaihtaa automaattisesti virtalähteen aurinkopaneeleista kaupungin sähköverkkoon, joten penkki on AINA toiminnassa kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla!

Aina päällä! Aurinkopenkin varavirtalähde 230 V:n sähköverkosta. 24h päällä!

Moduuli saatavilla kaikkiinSMART CITY-tuotteisiin!

Scandik urban motel line

Alla esitellyt Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Molemmat istuimet ja Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitetyt Scandik-jätekorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin tyhjentäminen

Säiliöt avautuvat takaa, ja niissä on irrotettavat galvanoidusta teräksestä valmistetut sisäkkeet.

Scandik Baskets Sisäkappaleiden poisto

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä ja hiiliteräksestä valmistettuja kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan muotoon.

Aurinkoasemamme

Valikoimaamme kuuluu sekä aurinkoasemia että aurinkoisten kaupunkien penkkejä. Kaikki nämä tuotteet toimivat itsenäisinä aurinkosähköpaneelien energianlähteinä. Jokaisen aseman ja penkin perusvarustukseen kuuluvat USB-portit, induktiiviset laturit, LED-valaistus, joka aktivoituu itsenäisesti pimeän tultua, ja Wi-Fi hotspot. Smart City -tuotteille on ominaista niiden omaperäinen ja moderni muotoilu. Käytetyt materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja korkealaatuinen eksoottinen puu, lisäävät kalusteiden tyylikästä ulkonäköä ja parantavat merkittävästi niiden kestävyyttä ja vahingoittumattomuutta.

Valmistaja

ZANO-yritys ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä