Taulukot

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Pöytämme

Valikoimaamme on juuri lisätty useita ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksestä valmistettuja pöytiä. Ne liittyvät tyylillisesti penkkiriviin ja sulautuvat täydellisesti niiden luonteeseen. Tämän ansiosta tarjolla olevat pöydät ovat erinomainen lisä modernien kaupunkihuonekalujen kokoelmaan.

Eksklusiiviset pöydät

Zano tarjoaa sinulle erinomaisia, eksklusiivisia pöytiä, jotka korkealaatuisten materiaalien käytön ansiosta eivät ole vain koriste vaan myös toimivuuden tae. Laadukas puu, hiiliteräs ja ruostumaton teräs antavat pöydillemme luonteen ja muodikkaan muotoilun, jotka sopivat täydellisesti moderniin kaupunkiarkkitehtuuriin. Tyylikkäät pöydät ovat Zanon parhaiden mallien tunnusmerkki....

Pöytävalmistaja

Pöytävalmistaja ZANO tarjoaa uusimpia pöytämalleja, jotka täydentävät täydellisesti minkä tahansa pienen kaupunkirakennuksen luonnetta. Ne on valmistettu tehtaalla yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota, ja ne takaavat kestävyyden ja luotettavuuden. Lisäksi yksilöllisen suunnittelumahdollisuuden ansiosta jokainen Zanon asiakas voi luoda oman ihanteellisen pöytämallinsa....

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset