Terästyypit

32 vuoden kokemus.

Tarjontamme sisältää katukalusteiden elementtejä, jotka jaetaan rakenteensa perusteella ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin elementteihin sekä hiiliteräksestä ja säänkestävästä teräksestä valmistettuihin elementteihin.


Sinkitämmehiiliteräksen ja maalaamme sen sitten halutulla RAL-värillä. Alla on luettelo suosituimmista RAL-väreistä.


Saatavilla on kuitenkin mikä tahansa asiakkaan valitsema väri.


HUOMAUTUS: Esitetyt värinäytteet ovat vain havainnollistavia. Näytteiden näkymisessä on eroja riippuen näytöstäsi.

Suosituimpien värien paletti:

RAL 9005

9005 - musta

RAL 9011 teräksen väri

9011 - musta grafiitti

Väri RAL 7016

7016 - tumma grafiitti

RAL 9007

9007 - tumma teräs

RAL 9010

9010 - valkoinen

Saatavilla on kaikki asiakkaan määrittelemät RAL-värit

Esimerkkejä RAL 9005 -värin käytöstä

Alla on kuvia Fotonipenkit 02.409.2 ja Stilo-penkit 02.448 maalattu värillä 9005 RAL. Photon-penkissä on TEAK-maalattu kuusipenkki ja Stilo-penkissä Tauari-eksoottinen puu.

Esimerkkejä värin 9011 RAL käytöstä

RAL 9011 Grafiitinmusta

Alla on kuvia huonekaluista, jotka on maalattu värillä 9011 RAL. Penkit on valmistettu eksoottisesta Iroko-puusta, joka on öljytty, ja korit on viimeistelty puun kaltaisella HPL-levyllä.

Esimerkkejä RAL-värin 7016 käyttämisestä.

Alla on kuvia Origami-penkeistä ja Pavo-roskakorista, jotka on maalattu värillä 7016 RAL. Tuotteiden sisältämä puu on kuusta, joka on lakattu.

Esimerkkejä RAL-värin 9007 käytöstä

Duo-kannella olevat tuolit, Penrose-penkit ja Agawa-kukkaruukut, maalattu värillä 9007 RAL. Huonekaluissa käytetty puu on kotimaista alkuperää olevaa havupuuta, joka on maalattu sypressin väriseksi.

Esimerkkejä RAL 1003 -värin käytöstä

RAL 1003 keltainen

Simple-penkki selkänojattomana versiona on esitetty alla. Teräsrakenne (hiiliteräs) on sinkitty ja maalattu värillä 1003 RAL. Penkissä käytetty puu on eurooppalaista alkuperää olevaa havupuuta, joka on maalattu peittävällä grafiittimaalilla.

Esimerkkejä RAL-värin 1016 käytöstä

RAL 1016 - sitruuna

Penkki Domino 02.440 Muokattu (lyhennetty) hiiliteräksestä valmistettu, sinkitty ja pulverimaalattu RAL 1016. Suunnittelussa käytetty puu on eksoottista Iroko-puuta.

TIGER Drylac® 68/60115 maali

Hiiliteräksen väri | TIGER Drylac® Ruosteinen rauta

Universe-aurinkoasema ja Tubus-kori on valmistettu hiiliteräksestä, jonka matta maalipinta jäljittelee ruosteista rautaa. Aurinkoasemassa käytetty puu on eksoottista Iroko-puuta, joka on käsitelty Larch-öljyllä.

Saatavilla on kaikki asiakkaan määrittelemät RAL-värit.

Ruostumaton teräs

Materiaali: ruostumaton teräs | Kaupunkikalusteet | Kaupunkikalusteet

Ruostumaton teräs, jonka EN 10088-luokka on 1.4301 (amerikkalainen AISI 304SS), on materiaali, jolla on erityisiä fysikaalisia ja kemiallisia ominaisuuksia. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • korroosionkestävyys
  • korkeiden lämpötilojen kestävyys
  • sovellettavuus alueilla, jotka ovat alttiina voimakkaille ilmasto-olosuhteille (tuuli, sade, lumi, voimakas auringonpaiste).
  • kiiltävä kiilto ja erittäin helppo pinnan ylläpito

Seuraavassa on esimerkkejä ruostumattoman teräksen käytöstä yhdessä arkkitehtonisen betonin, tavanomaisen puun (eurooppalainen iglastinen) ja eksoottisen puun kanssa.

HUOMAUTUS

  • Huonekalujen värit saattavat poiketa näytön kuvassa näytettävistä todellisista väreistä.
  • Ruostumaton teräs kestää hyvin hyvin ulkoisia olosuhteita, mutta sitä on kuitenkin hoidettava ja huollettava kuten mitä tahansa muutakin materiaalia.

Korten-teräs

Kaupunkikalusteet, puutarhakalusteet säänkestävästä teräksestä

Säänkestävä teräs - matalaseosteinen teräs, joka saa asianmukaisen prosessin jälkeen suojakerroksen, joka näyttää harhaanjohtavasti ruosteelta. Näin saadaan aikaan mielenkiintoinen visuaalinen vaikutus yhdistettynä hyviin suojaaviin ominaisuuksiin. Tämä ei kuitenkaan ole säänkestävyys ruostumattoman teräksen tasolle. Säänkestävä teräs on edelleen altis veden vaikutuksille, jos teräksen osia ei ole pinnoitettu. Tämä johtaa siihen, että korroosio. Siksi suosittelemme, että säänkestävästä teräksestä valmistetut kalusteet tilataan siten, että niitä käytetään sisätiloissa tai katoksen alla.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset