Aalto riippumatto 02.916.2

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

urbaani riippumatto terästuilla
city kansituoli ruostumatonta terästä eksoottista puuta
WAVE city lepotuoli
Kaupunkien riippumattoja | Kaupunkien huonekalujen valmistaja
Wave city riippumatto 02.916.2 | Mitat

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

  • leveys: 334 cm
  • korkeus: 83 cm
  • syvyys: 70 cm

Paino: laajenna vieritä alaspäin

  • 150 kg

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

  • eksoottinen puu
  • rakenne - ruostumaton teräs

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Istuin: laajenna vieritä alaspäin

  • kovapuu
  • ensiluokkaista eksoottista puuta

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Filip Babiarz

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

WAVE-kaupunkihumppu on suunniteltu virkistäytymiseen ja rentoutumiseen julkisilla paikoilla, kuten puistoissa, puutarhoissa, leikkikentillä, kävelykaduilla ja toreilla. Ergonomiansa ansiosta sitä on mukava käyttää ja sileiden pintojen ansiosta se on helppo puhdistaa.


Hitsattu rakenne yhdistettynä puiseen lepotuoliin. Hitsattu rakenne 10 mm paksuista teräslevyistä, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 1.4301 ja halkaisijaltaan 140 mm:n putkista, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 1.4301. Riipputuoli, jossa käytetään 37 puulankkua, 35 lankkua, joiden suorakulmainen poikkileikkaus ja pituus on 47 x 65 mm: 700 mm ja 2 lankkua, joiden poikkileikkaus on 130 x 65 mm ja pituus: 700 mm, valmistettu eksoottisesta puusta, joka on kyllästetty ja öljytty kahdesti. Riippumattolankut on yhdistetty toisiinsa 2 teräsvaijerilla, joiden halkaisija on 6 mm. Reikien, joiden läpi köydet kulkevat, väli on 500 mm. Lautojen välinen etäisyys: 10 mm, joka saadaan aikaan väliholkkien avulla. Kaikki maisemointielementit on ankkuroitava asianmukaisesti valmistajan teknisten ohjeiden mukaisesti. Valmistaja ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat huolimattomasta käytöstä tai ohjeiden noudattamatta jättämisestä.

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta ja mustasta teräksestä valmistettuja kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Ruukkumme

Tarjoamme kaupunkiviljelyastioita useissa eri tyyleissä ja vakiokokoina. Ruukkujamme voidaan käyttää sekä suoraan kaupunkitilassa, toreilla, jalkakäytävillä sekä rakennusten, kuten ostoskeskusten ja toimistorakennusten, sisällä.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset