ZANO solar city -huonekalut

ZANO Smart City

Mikä on ZANO Smart City?

ZANO Smart City on vastaus muuttuvan maailman tarpeisiin. Luomme kaupunkikalusteita, jotka mahdollistavat muun muassa langattoman puhelimen latauksen, nopean internetyhteyden tai valaistuksen pimeällä. Näiden kalusteiden voimanlähteenä on aurinkopaneeleista saatu puhdas energia, mikä tekee aurinkokalusteistamme täysin itsenäisiä.

Smart City-kalusteet

Me ZANOssa luotamme aurinkoenergialla toimiviin ratkaisuihin, koska tiedämme, kuinka tärkeää puhdas ilma on meille ja ympäristöllemme.

Suunnitteluprosessissa keskitymme ulkonäköön, kestävyyteen ja toimivuuteen. Huonekalumme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, hiiliteräksestä, kotimaisesta puusta (mänty, kuusi, kuusi), eksoottisesta puusta (sapeli, iroko, meranti, tauari), HPL-laminaateista ja karkaistusta lasista.

Smart-tuotteemme

Valikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä: Photon-, Scandik- ja Flash-sarjojen aurinkopenkit sekä Sunflower- ja Universe-aurinkoasemat.

Fotonipenkkien toteutukset

Alla esittelemme Photon-aurinkopenkin, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta iroko-puusta, joka on päällystetty teak-öljyllä. Penkin energialähteenä ovat aurinkosähköpaneelit, joita suojaa karkaistu lasilevy, joka toimii istuimena. Tässä mallissa on Wi-Fi hotspot, induktiolaturi, paneeli, jossa on kolme USB-porttia Quick Charge -standardin mukaisesti mobiililaitteiden lataamiseen ja led-valaistus, joka aktivoituu pimeän laskiessa (sijaitsee penkin alla).

Aurinkosähköpaneeleilla toimivat kaupunkikalusteet

Flash-penkkien toteutukset

Flash-penkki, jonka selkänojaan on sijoitettu aurinkosähköpaneeli. Huonekalut on valmistettu hiiliteräksestä, joka on sinkitty ja pulverimaalattu RAL 7004 -värillä. Puutavarana on käytetty kotimaista kuusta, joka on lakattu tammella. Penkki on varustettu induktiivisella laturilla, paneelilla, jossa on kolme Quick Charge -USB-porttia, Wi-Fi-hotspot ja 230 voltin vaihtovirtapistorasia.

Penkki sisältää USB, Wi-Fi, 230V pistorasia, induktiivinen laturi.Flash aurinkopenkki | ZANO urban furniture

Universumin aurinkoaseman toteuttaminen

Universe-aurinkoasema on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja iroko-puusta, jonka väri on teak. Aurinkosähköpaneeli on valmistettu kahdesta läpinäkyvästä karkaistusta lasilevystä ja yksikiteisistä kennoista. Istuimen silmien tasolla on moduuli, jossa on 6 USB-porttia sekä näyttö, joka näyttää aseman akun senhetkisen tilan. Istuimessa on kaksi induktiivista laturia. Universe tarjoaa myös nopean internetyhteyden.

Sunflower-aurinkovoimalan toteuttaminen

Alla oleva Sunflower-aurinkoasema on valmistettu hiiliteräksestä, galvanoitu ja pulverimaalattu RAL 7024 -värillä. Se koostuu katoksesta, johon aurinkosähköpaneelit on asennettu, ja LED-valonauhasta, joka aktivoituu automaattisesti pimeän laskiessa. Asemalla on pöytä, joka on valmistettu vandaalinkestävästä HPL-laminaatista. Asema on varustettu induktiivisella laturilla ja paneelilla, jossa on kaksi Quick Charge USB -porttia. Alareunassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalkatuki.

Moduuli AINA PÄÄLLÄ!

Moduuli aina päällä! Valinnainen varavirtamoduuli penkkiin/asemalle. Kun auringonvalo ei riitä, moduuli vaihtaa automaattisesti virtalähteen aurinkopaneeleista kunnalliseen sähköverkkoon, joten penkki on AINA päällä kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla!

Aina päällä! Aurinkopenkin varavirtalähde 230 V:n sähköverkosta. 24h päällä!

Moduuli on saatavana lisävarusteena kaikkiinSMART CITY-tuotteisiin!

Ota yhteyttä

Onko teillä kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Siirry yhteystietoihin

Katso loput maisemointituotteistamme

ZANO ei ole vain älykkäitä aurinkokalusteita, vaan myös kokonainen valikoima pientä arkkitehtuuria, kuten roska-astioita , kierrätysastioita, kaupunkituoleja, kaupunkipenkkejä, kansituoleja, kukkaruukkuja, pöytiä, polkupyörätelineitä, pylväitä, tolppia, polkupyörien korjausasemia ja paljon muuta.

Siirry ZANO-tarjoukseen
Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset