Jäteastiat

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Meidän jätekorit

Roskakorit ovat välttämätön osa kaupunkiympäristöä. Ketään ei tarvitse vakuuttaa niiden toimivuudesta. ZANO Company on säiliöiden valmistaja, jolla on monen vuoden kokemus. katukalusteiden suunnittelussa. Tarjoamme sekä moderneja roskakoreja että klassisia koreja. Kaikki ne on valmistettu yksityiskohtia kunnioittaen....

Metallikorit

Tällä hetkellä tarjoamme vain metallisia roskakoreja. Tältä osin Siksi tarjoamme seuraavia malleja: teräskorit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut korit ja valurautakorit. Esteettisen lisäarvon saavuttamiseksi valitut mallit viimeistellään lisäksi puulankuilla.

Katujen ja puistojen roska-astiat

Kaupunkien roska-astioita käytetään yleensä katu- tai puistoastioina. Puistoihin käytetään yleisimmin rei'itetystä metallista valmistettuja teräs- ja valuteräskoreja. Nykyaikaisiin kaupunkeihin taas on tarkoitettu moderniin tyyliin kuuluvia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koreja. Historiallisille alueille suosittelemme ehdottomasti tyylikkäitä retrokoreja. Sarjan ja kohteen valinnasta riippumatta kaikki ZANO-korit ovat tae luotettavasta laadusta ja erinomaisesta esteettisyydestä......

Ulkokorit ja korit, joissa on tuhkakupit.

Roskakorit on mukautettu käytettäväksi ulkokoreina. Oikein suojattuna niitä voidaan käyttää jopa erittäin ankarissa sääolosuhteissa. Käytännön syistä on suositeltavaa sijoittaa korit , joissa on tuhkakuppi, ulos. Ilman tuhkakuppia olevat korit ovat selkeä valinta, jos tupakointi on kielletty alueella.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset