Suunnittelustudio

32 vuoden kokemus.

Idea

Suunnittelustudiomme on luotu erityisesti asiakkaidemme epätavallisia, vaativia ja epäsovinnaisia ideoita varten. Yrityksenä, jolla on modernin hengen mukaisesti haluamme täyttää kaikki meihin kohdistuvat odotukset. Jos tarjoamamme tuotteet eivät siis vastaa näkemystäsi, yhteydenotto Zano design studioon on varmasti menestys. Luova arkkitehtien, insinöörien ja graafisten suunnittelijoiden tiimimme muuntaa minkä tahansa suunnitteluidean todella kauniiksi ja käyttökelpoisiksi uusinta teknologiaa ja ohjelmistoja käyttäen. Tehokkuuden lisäämiseksi olemme jakaneet studiomme toiminnan kahteen osaan: teolliseen suunnitteluun ja pienimuotoiseen arkkitehtuurisuunnitteluun.

Ammattitaito

Ensin mainittu perustuu laajaan palveluvalikoimaan, joka ulottuu suunnittelusta 3ds Maxin, SolidWorksin ja AutoCADin kaltaisilla ohjelmilla teknisten asiakirjojen laatimiseen ja prototyyppien luomiseen. Suurin osa teollisen muotoilustudion toiminnasta perustuu mustaan teräkseen ja ruostumattomaan teräkseen, joita tasapainottavat puu- tai lasielementit. Asiantuntijamme hyödyntävät tietämystään ja kokemustaan useilta eri rakennusalan aloilta.

Innovaatio

Pienimuotoisen arkkitehtuurin suunnittelu puolestaan perustuu taajamatilan yksittäisten toiminnallisten elementtien luomiseen. Jos sinulla on unelmiesi kaupunkikalusteiden suunnittelu, voit luoda sen täydellisen, todellisen vastineen tämän suunnitteluosaston avulla. Pieni arkkitehtuuristudio ei rajoitu yhteen johtavaan tyyliin, vaan viittaa sekä moderniin että retroestetiikkaan. Kaupunkikalusteemme valmistetaan pääasiassa ruostumattomasta teräksestä, mustasta teräksestä ja puusta. Erityispyynnöstä voimme kuitenkin käyttää esimerkiksi hartsibetonia, arkkitehtuuribetonia tai valurautaa. Siksi tarjoamme alkuperäisiä katukalusteita millä tahansa tyylillä, koolla ja värillä - asiakkaan toiveiden mukaan. Monet Puolan kunnat ja kaupunkialueet ovat jo luottaneet suunnitteluumme....

Yhteistyö Zanon muotoilustudion kanssa merkitsee rajattomia mahdollisuuksia konseptuaaliseen ilmaisuun...

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset