Ruukut

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Ruukkumme

Ruukut ovat uusia valikoimassamme. Toivomme, että esitellyt mallit miellyttävät sinua. Tarjoamme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kasviastioita ja betonisia kasviastioita, jotka on valmistettu erityisestä - erittäin kestävästä ja pakkasenkestävästä - hartsibetonista, joka tunnetaan myös nimellä polymeeribetoni. Valmistajana takaamme kestävyyden ja lujuuden edulliseen hintaan. Valmistamme ruukut useissa vakiokokoluokissa. Näihin kuuluvat sekä pienet että suuret kasviastiat. Löydät myös pyöreitä, pitkulaisia ja neliönmuotoisia kukkaruukkuja.

Moderni kasvi ruukut

Kasviastiamme kuvataan nykyaikaisiksi ja eksklusiivisiksi. Mutkatonta muotoa on rikastettu koristeellisilla yksityiskohdilla, kuten koristeellisilla puuliuskoilla. ZANOn nykyaikaiset istutusastiat ovat sekä teräs- että betoniastioita. Niiden tyyli on hyvin yleispätevä, joten niitä voidaan käyttää sekä puutarha-astioina että katu-, jalkakäytävä- ja kaupunkiruukkuina. Ruukkujamme voidaan käyttää kukkien ja puiden istuttamiseen. Niitä voidaan tietysti käyttää muutenkin kuin ulkoruukkuina. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliastiat tuodaan myös rakennusten sisälle. Itse asiassa ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä muiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen esineiden ympäröimänä. Siksi niitä käytetään usein toimistojen ja ostoskeskusten käytävillä ja jopa yksityiskodeissa.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset