Kosze recyklingowe

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Jätteiden lajittelukorit

ZANO:n jätteidenlajittelukorit on luotu ympäristön hyvinvoinnista huolehtimisesta. Tämä johtuu siitä, että kierrätysastiat ovat ensimmäinen, alkeellinen kohta käytettyjen tuotteiden massalajittelun koko kierrossa. Koko tehokas kierrätysprosessi riippuu niiden toimivuudesta ja esteettisyydestä. Tästä syystä ZANO on pyrkinyt kaikin tavoin varmistamaan, että kolminkertaiset kierrätysastiat liittyvät vain miellyttäviin ja ekologisiin toimintoihin.....

Kierrätysastiat

Tarjontamme sisältää erilaisia koreja jätteiden lajitteluun - min. Yksinkertainen ja nopea. Simple-malli on hyvin klassinen malli, jonka minimalistinen ilme sopii täydellisesti mihin tahansa toiminnalliseen tilaan. Flash-kierrätysastia taas on muodon leikittelyä, eklektinen yhdistelmä puuta, terästä ja värejä. Riippumatta tyylin valinnasta, ZANO-kierrätysastiat takaavat aina kestävyyden, lujuuden ja erinomaisen estetiikan.

Kierrätyskorin valmistaja

Kierrätysastioidenvalmistaja ZANO tarjoaa erinomaisia kierrätysastioita. ZANOn kotisivulla, jätekorit-välilehdellä, löydät yksityiskohtaiset tiedot kustakin korista: hinnat, materiaalit, mitat, tekniset piirustukset. ZANO on kaikkien tarjottujen kunnallisten kalusteiden yksinomainen suunnittelija ja valmistaja.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset