Pöytä Scandik 13.146.2.P

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Taulukko Scandik 13.146.2.P | hiiliteräs

Pöytä Scandik 13.146.2.P | ruostumaton teräs
Scandik - kaupunkipöydät, eri korkeudet
Scandik Urban Furniture | ZANO Pieni arkkitehtuuri
Taulukko Scandik 13.146.2.P | mitat

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

  • rakenne - ruostumatonta terästä tai hiiliterästä, galvanoitu ja jauhemaalattu.

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

  • leveys: 52 cm
  • korkeus: 100 cm
  • syvyys: 52 cm

Paino: laajenna vieritä alaspäin

  • 30 kg

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitetyt Scandik-jätekorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkosähköpaneelin tuottamaa sähköä. Käyttämällä sisäänrakennettuja USB A- tai 230V-pistorasioita esimerkiksi kannettavan tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen virran syöttämiseen, voit siirtää työsi kokonaan ulos.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Niitä on saatavana kokoja S, M, L, XL, ja niiden painatusalueet vastaavat A4-, B2- ja B1-kokoja.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Pöytämme

Valikoimaamme kuuluu ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksestä valmistettuja pöytiä, joiden pöytälevyt ovat puuta, HPL-levyä tai betonia. Ne ovat enimmäkseen tyylillisesti sukua penkkien sarjalle, ja ne sulautuvat niihin täydellisesti. Tämän ansiosta tarjolla olevat pöydät täydentävät erinomaisesti modernien kaupunkikalusteiden mallistoamme.

Valmistaja

ZANO-yritys ei ole vain kaupan välittäjä. Katukalusteidenvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset