Roskakori Scandik 06.046.L

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Kukkaruukku Scandik 06.046.L | Ruostumaton teräs
Scandikin kaupunkikukkaruukut, esimerkkejä väreistä
Kukkaruukku Scandik 06.046.L penkillä Scandik 02.446

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Paino: laajenna vieritä alaspäin

  • 118 kg

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

  • teräs: hiiliteräs tai ruostumaton

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

  • leveys: 154 cm
  • korkeus: 44 cm
  • syvyys: 51,5 cm

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

  • vapaasti seisova
  • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandikin kukkaruukut täydentävät penkkien, kaupunkipöytien ja aurinkoaseman valikoimaa. Ne ovat modulaarisia, joten ne voidaan koota pidemmäksi linjaksi tai esimerkiksi valitsemasi penkin kanssa. Niitä on saatavana kolmessa koossa: S, M ja L. Kaikkien kokojen korkeus ja syvyys ovat samat, mutta leveys vaihtelee. Penkit ovat myös samankorkuisia, joten ne sopivat erinomaisesti ruukkujen kanssa yhdistettäviksi.


Ruukut on valmistettu teräksestä. Tarjoamme sinulle kaupunkikalusteita ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksestä, jotka sinkitämme ja pulverimaalautamme haluamallasi RAL-värillä paletistamme. Erikoistilauksesta voimme valmistaa huonekalut minkä tahansa värisinä tahansa, jonka määrittelet tilausta tehdessäsi.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitetyt Scandik-jätekorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset