Pöyta Scandik 13.046

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Scandik-pöytä valmistettu hiiliteräksestä, jauhemaalattu RAL 9005 -värillä.

Puutarhapöytä ruostumatonta terästä ja kotimaista havupuuta.
Ravintoloiden ja huoltoasemien varusteet: pöydät, penkit, istuimet.
Hiiliteräksestä valmistetut kaupunkikalusteet, jotka on pulverimaalattu millä tahansa RAL-värillä.
Katukalusteiden suunnittelu ja valmistus | Puutarha-, kaupunki-, puisto-, katukalusteet | Puutarha-, kaupunki-, puisto-, katukalusteet

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Paino: laajenna vieritä alaspäin

 • 48 kg

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

 • leveys: 154 cm
 • korkeus: 76 cm
 • syvyys: 85,5 cm

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

 • teräs: hiiliteräs tai ruostumaton
 • HPL
 • puu: koti-saarelaista tai eksoottista

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Pöytälevy: laajenna vieritä alaspäin

 • havupuu
 • eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu
 • kovapuu
 • ensiluokkaista eksoottista puuta
 • korkeapainelaminaatti
 • hiiliteräs
 • ruostumaton teräs

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

 • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandik 13.046 on teräksestä ja puusta valmistettu suuri ulkopöytä. Suunniteltu kauppakeskuksiin, ravintoloihin ja kouluihin. Suuri, vankka pöytä, jossa on tyylikäs muotoilu ja jossa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin suunnittelussa ja tuotannossa.


Pöydän rakenne on valmistettu teräksestä. Voit valita pöydän ruostumattomasta teräksestä tai jauhemaalatusta hiiliteräksestä minkä tahansa RAL-värin paletistamme. Erikoistilauksesta voimme maalata pöydän asiakkaan haluamalla värillä. Pöytälevy on valmistettu kotimaisesta havupuusta, mutta asiakkaan pyynnöstä voimme valmistaa pöytälevyn eksoottisesta puusta, HPL-laminaatista tai tehdä koko huonekalun pöytälevyineen teräksestä.


Pöydän kanssa voidaan yhdistää yksi Scandik-penkki: Scandik-penkki 02.046 selkänojalla varustettunaScandik 02.446 ilman selkänojaa ja penkki Scandik 02.046.1 selkänojalla ja käsinojilla. Penkki Scandik 02.446

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitetyt Scandik-jätekorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset