Infotaulu Scandik 08.046.M

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Räätälöidyt ulkotiedotustaulut

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metallinen ilmoitustaulu valmistajalta ZANO kaupunkikalusteet
Kunnalliset ilmoitustaulut
Pistekirjoituksella varustettu ilmoitustaulu
Ilmoitustaulut, pulpetit, painettu teräs
Teräksiset ilmoitustaulut - eri kokoja
Scandik-levy koko M | ZANO kaupunkikalusteet
Pistekirjoitustaulu
ulottuvuudet | Tietolautakunta 08.046.M

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

  • Ruostumaton teräs
  • Hiiliteräs, galvanoitu, maalattu RAL-värillä.

Paino: laajenna vieritä alaspäin

  • 50 kg

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

  • leveys: 76 cm
  • korkeus: 111 cm
  • syvyys: 50 cm

Levyn pinta: laajenna vieritä alaspäin

  • 76cm x 55cm

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

  • upotettu betoniin
  • ruuvata

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Nykyaikaiset, kestävät ilmoitustaulut, joissa on hienovaraiset kaaret. Suunniteltu neljällä monipuolisella paino-/kaiverrusalueen koolla. Tulostuskoot ovat tavalliset A4, B2 ja B1.


Laudat ovat saatavilla neljässä koossa S:stä XL:ään. S- ja M-mallit on suunniteltu esittämään lyhyitä, ytimekkäitä tietoja. Niitä voidaan käyttää opasteina. L- ja XL-mallit on suunniteltu laajemmalle sisällölle (esim. matkailureittien, kaupunkien, lentokenttien ja asemien kartat).


Teräsrakenne takaa kylttien säänkestävyyden ja pitkän käyttöiän. Rakenne on saatavana joko ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksestä sinkittynä ja pulverimaalattuna asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.


Kyltit kiinnitetään maahan ruuvaamalla ankkurit betonialustaan.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitetyt Scandik-jätekorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset