Pöytä Scandik 13.046.3.P

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Scandik-taulukko 13.046.3.P | hiiliteräs

Scandik-pöytä 13.046.3.P | ruostumaton teräs
Baaripöytä, jossa on rei'itetystä teräksestä valmistetut hokkarit
Scandik-pöytä ja hockers

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

  • leveys: 154,5 cm
  • korkeus: 100 cm
  • syvyys: 51,5 cm

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

  • rakenne - ruostumatonta terästä tai hiiliterästä, galvanoitu ja jauhemaalattu.

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Korkea baaripöytä, jota käytetään hokkareiden kanssa, on moderni ja toimiva pienarkkitehtuurin palanen, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi baareissa, ravintoloissa, kahviloissa tai jopa kodin vieraanvaraisissa tiloissa.


Scandik 13.046.P -pöytä on valmistettu kokonaan teräksestä. Voit valita tuotteen kokonaan ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksestä, joka on sinkitty ja pulverimaalattu haluamallasi RAL-värillä.


Pöytälevy on valmistettu rei'itetystä teräksestä. Rei'itetty teräs lisää esteettisyyttä ja parantaa pöydän toimivuutta. Rei'itykset mahdollistavat ilmavirtauksen, mikä on hyödyllistä kuumissa olosuhteissa, ja ne voivat myös auttaa veden poisjohtamisessa sateen sattuessa, mikä on erityisen hyödyllistä ulkona käytettävissä pöydissä. Lisäksi pöytälevyn pinta on sileä, joten se on helppo puhdistaa ja huoltaa.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitetyt Scandik-jätekorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalaus asiakkaan määrittelemän RAL-värin mukaan.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän penkit

Tarjoamme kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojallisten penkkien lisäksi valmistamme myös selkänojattomia, kaksipuolisia tai kuusikulmaisia penkkejä. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä