Roskakori tuhkakupilla Scandik 03.046.2

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Scandik-jäteastia tuhkakupilla, hiiliterästä, maalattu 9005 RAL. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tuhkakuppi

Teräksinen jäteastia, jossa on tuhkakuppi
Kattokori valintasi mukaan: puinen, teräksinen, maalattu
Betoniroskikset, kaupunkien, katujen, roskakorit

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

 • hiiliteräs tai ruostumaton teräs
 • kotimainen tai eksoottinen puu tai HPL-laminaatti

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

 • leveys: 38 cm
 • korkeus: 102 cm
 • syvyys: 38 cm

Paino: laajenna vieritä alaspäin

 • 40 kg

vaihtoehdot Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Kuomu: laajenna vieritä alaspäin

 • havupuu
 • eurooppalaista alkuperää oleva lehtipuu
 • kovapuu
 • ensiluokkaista eksoottista puuta
 • korkeapainelaminaatti
 • hiiliteräs
 • ruostumaton teräs

Asennusmenetelmät: laajenna vieritä alaspäin

 • upotettu betoniin
 • ruuvata

Tuhkakuppi: laajenna vieritä alaspäin

 • ml.

Kontti: laajenna vieritä alaspäin

 • sinkitty terässäiliö

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Iwona Żaczek

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Scandik-pölysäiliö on modernin urbaanin tilan ehdoton tarvike. Sen minimalistinen muotoilu sopii helposti useimpien kaupunkien, katujen, puistojen, bulevardien, aukioiden, ostoskeskusten tai rautatieasemien luonteeseen.


Se on jatkoa Scandik-kaupunkikalustesarjalle, johon kuuluu penkkejä, kaupunkiruukkuja, aurinkoasema ja koreja. Korista on valittavissa eri versioita: ilman katosta, katoksella ja korin yläosaan sijoitetulla tuhkakupilla sekä kierrätyskorin eri versioita.


Scandik-kori 03.046.2 on korin versio, jossa on tuhkakuppi. Tuhkakuppi sijaitsee korin kuomussa. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Koko kori on valmistettu teräksestä, ja se on tuettu kahdella jalalla, jotka on tarkoitettu betonoitaviksi. Valittavana on ruostumatonta terästä tai hiiliterästä, sinkittynä ja pulverimaalattuna halutulla RAL-värillä. Korin katto on valmistettu teräksestä ja puusta. Valitse kotimainen tai eksoottinen puu. Puun sijasta voimme käyttää HPL-laminaattia, tai katos voidaan tehdä kokonaan teräksestä.


Kori on varustettu sinkityllä, galvanoidulla peltiosalla, joka helpottaa jätesäkkien vaihtamista.

Scandikin kaupunkikalusteet: penkit, kukkaruukut, roska-astiat, aurinkokennoasema
Nykyaikainen kaupunki ja kaupunkikalusteet

Scandik urban motel line

Alla olevat Scandik-penkit ja -istuimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. ja eksoottinen puu, joka on suojattu öljyämällä. Sekä istuimet että Sekä istuimia että penkkejä on saatavana kolmena vaihtoehtona: ilman selkänojaa, selkänojalla sekä selkänojalla ja käsinojilla. ja käsinojat.

Scandik urban motel line

Scandikin kaupunkipöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona. Suuri puutarhapöytä ja pienempi sohvapöytä. Alla olevat kuvat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.

Scandik urban motel line

Alla esitellyt Scandik-roskakorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Roskakorin tyhjentäminen

Säiliöt avautuvat takaa, ja niissä on irrotettavat galvanoidusta teräksestä valmistetut sisäkkeet.

Scandik Baskets Sisäkappaleiden poisto

Scandik urban motel line

Aurinkoasema on Scandik-kaupunkikalustesarjan lippulaivatuote. Se on itsenäinen aurinkoasema, joka käyttää aurinkoenergiaa aurinkosähköpaneeleista. Se tarjoaa energialähteitä mobiililaitteille USB-porttien ja vaihtovirtapistorasioiden kautta, ja siinä on myös Wi-Fi-hotspot. Se on ihanteellinen etätyöskentelyyn.

Scandik urban motel line

Scandik-kukkaruukkuja on saatavana kolmessa koossa. Ne eroavat toisistaan leveydeltään. Ruukkujen korkeus ja syvyys ovat samat. Alla esitetyt kattilat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihtoehtoisesti voit valita hiiliteräksen, joka on sinkitty ja pulverimaalattu asiakkaan määrittelemällä RAL-värillä. Galvanoimme sen ja pulverimaalautamme sen valitsemallasi RAL-värillä.

Scandik urban motel line

Ilmoitustaulut ja kojelaudat on esitetty ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on kokoja S, M, L, XL, joiden painatusalueet vastaavat A4, B2, B1.

Esimerkkikoostumukset

Seuraavassa esitellään esimerkkejä Scandik-huonekalujen kokoonpanoista. Visualisoinneissa näkyy ruostumattomasta teräksestä ja vaaleasta eksoottisesta puusta valmistettuja huonekaluja.

Scandik - kaupunkipuutarhan penkit ruostumattomasta teräksestäKaupunkipenkki ruukulla | Teräs, puiset kaupunkikalusteetScandik-penkki rei'itettyä terästäScandik kaupunkikalusteet | Penkit, istutusastiat, istuimetKahvilakalusteet ruostumatonta terästäScandik-puistopöytä ruostumatonta terästä ja eksoottista puutaScandik modulaariset penkit

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja mustia kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Meidän korit

Korimme ovat täydellisesti harkittuja malleja, joille on ominaista toiminnallisuus ja korkea esteettisyys. Tarpeidesi mukaan löydät joko klassisia malleja tai malleja, joissa on lisäksi integroitu tuhkakuppi.

Valmistaja

ZANO ei ole vain jälleenmyyjä. Katukalusteidenvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset