Puunsuojat

Muutamme ympäristöäsi

Hyödyllistä tietoa:

  • Valitse yllä olevasta valikosta rakennusmateriaali, jokin tuoteominaisuus tai jokin tyylinimikkeistä nähdäksesi määritettyjä kriteerejä vastaavat mallit.
  • Joitakin tuotteitamme on saatavana eri materiaalivaihtoehtoina ja muotoiluvaihtoehtoina, ja esitetyt hinnat perustuvat valittuihin vaihtoehtoihin.

Puunsuojat

Tuotevalikoimaamme kuuluu toimivia ja esteettisesti miellyttäviä puunsuojia. Ne on valmistettu valuraudasta ja teräksestä. Erityisen laserleikkauksen ansiosta esiteltyihin malleihin voidaan saada mitä erilaisimpia malleja ja koristeita. Puiden suojukset voivat olla vaaka- tai pystysuoria käyttötarkoituksen mukaan. Vaakasuorat mallit mahdollistavat jalkakäytävän liittämisen puun juuriosaan, jolloin vesi pääsee virtaamaan vapaasti. Ne myös suojaavat sen juuristoa vaurioilta ja ilkivallalta. Pystysuorilla puunsuojilla on samanlainen tehtävä, mutta suuremman kokonsa ansiosta ne tarjoavat paljon suorempaa suojaa. Asiakkaan mieltymyksen mukaan tarjoamme puunsuojia kahdella eri tyylillä: retro ja moderni. Jos mikään esitetyistä malleista ei kuitenkaan vastaa täysin odotuksiasi, on mahdollista luoda täysin yksilöllinen puiden peittomalli. Hinta sekä muotoilu tyydyttävät varmasti kaikkia asiakkaita....

Puukorit

Haluamme esitellä sinulle erittäin käytännölliset ja esteettisesti miellyttävät pystysuorat puunsuojat, jotka tunnetaan myös puukoreina. Ne ovat ihanteellinen suoja mekaanisia vaurioita vastaan, joille hyötytilan viherkasvit altistuvat. Puukorit on valmistettu lattatangoista, jotka on maalattu millä tahansa RAL-värillä. Ne voidaan pyynnöstä myös sinkitä. Puiden suojukset täyttävät onnistuneesti tärkeimpiä suojaavia tehtäviä kaupunkirakentamisessa, jossa kaupunkien viheralueilla on rajallisesti tilaa ja puut on sisällytetty kauppakäytäviin, liikenneväyliin tai jalkakäytäviin.

Puuristikot

Puuristikot ovat hyvin käytännöllinen mutta esteettisesti miellyttävä lisä kaupunkien viheralueiden maisemointiin. Ne on valmistettu joko valuraudasta tai paksusta laserleikatusta metallilevystä. Teräksisillä ja valurautaisillaritilöillä on pääasiassa kaksi tehtävää. Ensinnäkin ne suojaavat juuristoa vaurioilta ja antavat veden virrata vapaasti juuristoon. Zano tree -ristikoilla on kuitenkin myös tärkeä esteettinen tehtävä. Erityisesti silloin, kun teräslevyä käytetään puiden ritilöissä, leikkaustyyppi, sen muodot ja muotoilu soveltuvat mitä mielikuvituksellisimpiinkin suunnitelmiin. Asiakkaidemme pyynnöstä suunnittelemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä puunsuojaristikoita....

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset