Aita puun ympärille Verde 11.020

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

teräskorit puita varten
Puuastia 11-020

erittely Tutustu kaikkiin Rullaa kaikki

Paino: laajenna vieritä alaspäin

  • 20 kg

Materiaalit: laajenna vieritä alaspäin

  • 12x12 lattateräkset

Mitat: laajenna vieritä alaspäin

  • korkeus: 150 cm - 180 cm
  • puun reiän halkaisija: 50 cm - 60 cm
  • pohjan halkaisija 80 cm - 90 cm

luettelonumero: 11.020.SC

Kysy tästä tuotteesta:info@dtgfinland.fi+358 505870383

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Tomasz Szpytma

Kaikki oikeudet pidätetään.

Tuotteen kuvaus

Verde 11.020 on pystysuora puunsuojakori, joka on valmistettu lattateräksestä. Se suojaa puun runkoa mekaanisilta vaurioilta, jolloin se voi kasvaa vapaasti ja imeä vettä maasta. ZANO-puukorin universaali muotoilu sopii mihin tahansa kaupunkiarkkitehtuuriin.

Retro linja

Retro-mallisto koostuu perinteisen estetiikan mukaisista malleista. Klassinen muotoilu, joka on usein saanut vaikutteita Puolan kaupunkien historiallisesta arkkitehtuurista, antaa niille epätavallisen luonteen. Valuraudasta valmistettujen koriste-elementtien ansiosta ne eivät ole vain toiminnallinen lisä, vaan todellinen koriste mihin tahansa tilaan.

Meidän puunvartijamme

Tuotevalikoimastamme löydät kaikki kaupunkialueiden puiden asianmukaiseen suojeluun tarvittavat elementit. Zanon suunnittelemat korit suojaavat oksia vaurioilta, kun taas säleiköt varmistavat juurten kunnollisen kasvun ja vapaan vedensaannin. Puunsuojiemme erittäin koristeellinen muotoilu on minkä tahansa kujan, puiston tai kaupunkikävelykadun kohokohta.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Itse asiassa katukalusteiden valmistajana pystymme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin räätälöimällä suunnitelmamme yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä
Yksityisyysasetukset