Riippumatto Wave 02.916.1

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Kiinteisiin pisteisiin kiinnitetty urbaani riippumatto, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta.
Modernit kaupunkihuonekalut | urbaanit riippumatot ruostumattomasta teräksestä ja eksoottisesta puusta
Urbaanit, puistomaiset riippumattoja ZANO kaupunkikalusteilta
Wave-riippumatto 02.916.1 mitat

erittely show all hide all

Mitat: show hide

• leveys: 76 cm
  • pituus: 295 cm
  • lautojen korkeus: 6 cm

Materiaalit: show hide

• ruostumaton teräs (304)
  • Kotimainen neulapuu tai eksoottinen puu

Paino: show hide

• kovapuu: 70 kg
  • extra kovapuuta: 110 kg

vaihtoehdot show all hide all

Istuin: show hide

• kovapuu
  • extra kovapuuta

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Suunnittelija

Alkuperäinen hanke: Filip Babiarz

Kaikki oikeudet pidätetään.

Mallin kuvaus

Urbaani riippumatto, joka on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön kaupunkien virkistysalueilla, leikkikentillä jne. Riippumatto on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (304). 8 mm paksut teräsköydet ja 4,5 x 6 x 76 cm:n levyt, joita on 45 kappaletta ja jotka muodostavat riippumaton käyttökelpoisen tason. Riippumattoosan puuosien mitat: leveys 76 cm, pituus 248 cm. Riippumattoa voidaan käyttää turvallisesti vähintään 2 x 4 m:n alueella.

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta ja mustasta teräksestä valmistettuja kattiloita, jotka on suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka, joka perustuu mutkattomaan kiinteyteen.

Ruukkumme

Tarjoamme kaupunkiviljelyastioita useissa eri tyyleissä ja vakiokokoina. Ruukkujamme voidaan käyttää sekä suoraan kaupunkitilassa, toreilla, jalkakäytävillä sekä rakennusten, kuten ostoskeskusten ja toimistorakennusten, sisällä.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Pienen arkkitehtuurinvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.