Betoni istuin 02.451

Pientä arkkitehtuuria tyylillä.

Arkkitehtoninen betonikuutio 02.451
Betonikuutio 02.451

erittely show all hide all

Paino: show hide

  • 165 kg

Materiaalit: show hide

  • arkkitehtoninen betoni

Mitat: show hide

  • leveys: 39 cm
  • pituus: 39 cm
  • korkeus: 45 cm

vaihtoehdot show all hide all

Asennusmenetelmät: show hide

  • vapaasti seisova

saatavilla olevat värit

Kysy tästä tuotteesta:

Mallin kuvaus

Arkkitehtoninen betoniistuin on klassinen muotoilu, joka sopii mihin tahansa tilaan.

Istuin on valmistettu arkkitehtonisesta betonista, jonka lujuus on yli 100 MPa (noin kolme kertaa suurempi kuin siltojen rakentamiseen käytettävän betonin lujuus). Valittavana on 4 väriä betonin värikartan mukaan. Lisäksi kuutio on mahdollista maalata millä tahansa värillä matalapeittävillä maaleilla, eli häiritä betonin väriä säilyttäen sen rakenne ja rakenne - betonia ei maalattaisi yli.

Betoninen istuinkuutio on päällystetty erityisellä kyllästysmateriaalilla, joka vähentää värimuutosten mahdollisuutta, ja seos on itsepuhdistuva, mikä tarkoittaa, että sateen ja auringonpaisteen vaikutuksesta se poistaa osan värimuutoksista ja liasta pinnaltaan.

Moderni linja

Tämän sarjan mallit ovat pääasiassa ruostumattomasta teräksestä ja mustasta teräksestä valmistettuja penkkejä, suunniteltu modernia arkkitehtuuria silmällä pitäen. Niille on ominaista hienovarainen estetiikka. Niille on ominaista niiden hienovarainen estetiikka, joka perustuu yksinkertaiseen muotoon ilman tarpeettomia koristeita.

Meidän penkit

Valikoimassamme on kymmeniä penkkimalleja erilaisissa malleissa. Vakiopenkkien selkänojien lisäksi valmistamme myös kaksipuolisia penkkejä ilman selkänojaa, tai kuusikulmainen. Näitä ovat puistonpenkit, kadunpenkit, gallerianpenkit ja toimistonpenkit.

Valmistaja

ZANO ei ole vain kaupan välittäjä. Katukalusteidenvalmistajana meillä on paremmat mahdollisuudet täyttää asiakkaidemme odotukset, mukauttamalla suunnitelmamme asianmukaisesti erityistarpeisiisi.

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä