Groove-penkki on valmistettu korkealaatuisesta Elecrete-arkkitehtuuribetonista, jolle on ominaista erittäin korkeat tekniset parametrit.

Penkki soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön (kyllästetty), ja se on valmistettu korkealaatuisista sementtisekoitteista, kvartsitäyteaineista, pehmittimistä ja viimeisimmän sukupolven polymeereistä, jotka on vahvistettu 12 mm:n lasikuidulla HP 62/4. Seokselle, josta penkki on valmistettu, on ominaista lisääntynyt puristus- ja taivutuslujuus - ne ovat pakkasen- ja vedenkestäviä ja niiden kulutuskestävyys on lisääntynyt, ja ne on lisäksi pintakyllästetty.

Valmisbetoni B30:een verrattuna sen puristuslujuus on 3-4 kertaa suurempi, mikä mahdollistaa näin ohuiden elementtien valmistamisen säilyttäen samalla optimaaliset lujuusparametrit.

B30 betoni
Puristuslujuus Rc [MPa]30
Taivutusvetolujuus Rg [MPa] 2-42-4
Vetolujuus halkaisemalla Rr [MPa] 1,5-21,5-2
Kulutuskestävyys [cm]0,6
Imeytyvyys [cm]4-8

Värit

Elecrete (istuin ja pyörä) - 4 perusväriä saatavilla .
Ruostumaton teräs (jalat) - satiinipinta.
Musta teräs (jalat) - maalattu millä tahansa RAL-värillä.
Lisäksi penkit on mahdollista maalata erikoismaalilla, joka on yhdistetty kyllästysaineeseen, monissa lisäväreissä, mukaan lukien läpinäkyvä betoniväri, jonka osuus on tarpeen mukaan noin 10 % ja noin 50 %.

* - Elementit sisältävät kvartsia, joka on luonnollinen aine ja joka voi sisältää vähäisen määrän rautaoksidipitoisia epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat ruosteen kaltaisia pinnan muutoksia. Tämä ei vaikuta tuotteen laatuun, ja se on vähäinen ilmiö, johon emme voi vaikuttaa. Eri erien väri voi vaihdella hieman, mikä johtuu tuotannossa käytettyjen raaka-aineiden epäjohdonmukaisista parametreista.

GROOVE-penkki sai ensiesittelyn kansainvälisellä Gdynia DesignDay -muotoilufestivaalilla kesäkuussa 2010
. Hanke sai erittäin lämpimän vastaanoton ja palveli levähdyspaikkaa etsiviä ohikulkijoita.

Ota yhteyttä
Hallitse evästeitä